Webbkamera Logitech C930e
Logitech

Art.nr: 960000972


1335,18 kr / st Exkl. moms
Tillfälligt slut

C930e är en avancerad HD 1080p-webbkamera som levererar högupplöst video i praktiskt taget alla miljöer, inklusive svagt eller skarpt upplysta omgivningar. H.264-videokomprimering och en generös bildvinkel på 90 grader hjälper till att göra C930e till det näst bästa alternativet efter att vara där personligen.

Rama in dig själv och arbetsutrymmet perfekt med en generös diagonal bildvinkel på 90 grader, HD-autofokus, panorering, vinkling och 4 x HD-zoom. Den breda bildvinkeln utan förvrängning i kombination med den mångsidiga digitala zoomen gör att C930e kan ta upp detaljer på en whiteboard och enkelt visa fysiska objekt. Den diagonala bildvinkeln på 90 grader är också perfekt för att få med flera deltagare i bild som följer regler för fysisk distansering.

C930e har dubbla integrerade riktningsoberoende mikrofoner som tydligt tar upp ljud på upp till en meters avstånd så att samtalen alltid låter naturliga och klara.

Datorappen Logi Tune förenklar kontrollen över personliga enheter och anpassning av utvalda modeller, däribland C930e. Miniprogrammet arbetar diskret på skärmen för oavbrutet videosamarbete och tillhandahåller in- och utzoomning, färgförval, färgjusteringar, ställer in manuellt fokus och möjliggör enkel nedladdning av uppdateringar av den inbyggda programvaran.

Certifierad för Skype for Business, Microsoft Teams, Google Meet och är kompatibel med andra populära program inklusive BlueJeans, GoTo Meeting, Pexip, RingCentral och Zoom.

  st
Förpackningsstorlek: 1
RKV-id: 20057083